tiistai 27. elokuuta 2013

Kyytiläinen.


Vaikeaa aloittaa kirjoittaa tänään. Siispä suoraan asiaan.
Päivän ruuat tähän asti
100 grammaa raejuustoa
yksi pihvi ja kasviksia
Vettä ja kahvia.

En oo punninnu, raakoja arvioita heittelen vaan.

Tossa kävin lenkillä, pitkällä ja rauhallisella. Tuli siin sit vähän käytettyä nuita aivoilihaksiakin. Ajatukset ei oikee juokse ja muutenki kauhee jumitus päällä, mikää ei tunnu miltään ja tuntuu että on koko ajan paikoillaan ja maailma menee vaan eteenpäin.
Tuntuu kuin joku muu olis mun kropassa ohjaksissa, ite oon vaan kyydissä. Sivustakatsoja tavallaan. Ainut mitä kontrolloin on tua syöminen. Kaikki muu on automaatilla. 
Tajusin että välillä kun puhun joillekin ihmisille tai he puhuvat mulle, ajatuksissa pörrää vaan yksi asia: "Ei kiinnosta. Ei jaksa kuunnella. Ihan sama." Tosi hämmentävää, koska tykkään puhua ihmisille kuitenkin  ja olen kiinnostunut toisten ihmisten asioista. 
Ja tämmösiä päiviä on täs nyt muutama ollu siellä täällä. Ei siis joka päivä oo tällästä.

Ja kun en saa omaa suutani auki. Teemulle viitti kaikkea näitä mun ajatuksia kertoa ku en itekää saa niistä selvää, ja ku hänellä on omatkin murheensa jotka osa on heijastunu munkin elämään. 


Ehkä pitäis vaan syyä paremmin? Ku ei oo tota nälän tunnetta ollu nyt pariin päivään nii ei sitä aina muista/tahdo syödä. Ja sen huomaa mielialasta ekana. Ei vaan jaksa mitään. 
Nyt saa loppua tää ankkailu.

Lakkasin eilen tolla Fergien lakalla kynnet. Tuli ihan kivat, laitoin kaks kerrosta, kolmattaki varmaan kaipais. En saanu kunnollista kuvaa, aina oli värit väärin tjtn.. mutta kyllä toi harmaa vaan sopii kynsiin! 
Ihanaa ku jakso käydä tolla pidemmällä lenkillä, nii kulutin siinä sen 700kcal nii saa tänään syödä vielä lissääkin! 

2 kommenttia:

  1. Todellaki pitäis syödä lisää. Tohon kaikkeen on hyvinki yksinkertainen selitys. Koska syöt ihan liian vähän sulla ei oo energiaa muuhun ja sun kroppaa kiinnostaa ainoastaan ruoka koska se ei sitä saa ja huomaa sen kyllä vaikka sä et sitä varsinaisesti huomaiskaa koko ajan.
    Pätkäpaastot on ehkä ihan menetteleviä juttuja, mut jatkuvasti ei laihduttaessakaan sais missää nimes syödä alle 1200 kcal, se vain on erittäin epäterveellistä.
    Oon joo sanonu aiemminki enkä tiä voisko sua vähempää kiinnostaa, eihän se aina tos vaihees kiinnosta ku on vielä terve ja paino tippuu.. Mut sit parin muutaman vuoden päästä ku aineenvaihdunta on vetäny totaalisen stopin ja ei voi syödä ku korkeintaan 1000kcal tai lihoaa eikä se mee edes ohi, luut murtuu tavallisesti kävelles ja on juuri selvinny kolmannesta verenpaineen romahduksesta jne..
    En haluu olla mikää ärsyttävä valittaja mut et voi jatkaa tota loputtomiin. Ja eihän sulla oo enää ees pudotettavaa?
    T. Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiaahan sinä puhut, ei siinä. Tää on tätä alku pakko paastoamista, tai mitä onkaa. Aina pitää överiksi vetää mutta jossai vaiheessa sitä oppii, vaikka sitte sielä kantapään kautta, että ei tää näin voi mennä. Sain itteeni niskasta kiinni ja syän nyt taas kasviksii ja vielä muikkujakin olis tiedossa. :)
      Ja kyllä tota vaan on, varsinkin tossa vattan seudulla. Inhottava pömppis, yäh.

      Poista