keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kissihuolia :/

Kirjoitetaas nyt, vaikka ei oo paljoo mitä kirjottaa :D

Eilen ku lähin lenkille, onnistuin rikkoo mun kenkälusikan.. :D Meni komeesti neljään palaan, hups. Onneks oli kaapissa toinen samanmoinen x)
Eilen illalla tuli viel syötyä kasviksiii ja pari karkkia Teemulta, nomnom. :P
Piti syyä muikkujakin mut ne sit jäi :o

Tänään menin töihin vaikka olis ollu vp, mutta ku tulee muuten tälle viikolle kolme vapaata ja rahalle on aina käyttöä, niin miksei! Oli kyl ihan jees työpäivä, hyvää tahtia tuli taas tehtyä. :)

Lenkille en tänää jaksanu, töiden jälkeen oli veto vähän poissa..  Kävin sit töiden jälkeen kämpillä syömäs suolakurkkua ja raejuustoa ja lähin kotio. Ku Liekkiä ei ollu vieläkään näkyny :( Pari tuntia siellä huutelin sitä pitkin mantuja, mut ei näkyny kissiä... Temu ja Miiru kyl hyökkäsivät sitte puskista mun jalkoihin.. :D Temun kanssa sitte pyörittii pitkin meidän pihaa ja käskin sen mennä yhteen puskaan kahtoo olisko Liekki siellä, nii Temu menee suoraan sinne puskaan ja mäykyy sieltä :DD hassu poika ^^

Pelattiin Temun kanssa sitte sulkkistaki :D Jätkä ihan simona siihen sulkkispalloon, kanteli sitä suussaanki eikä meinannu antaa sitä mulle olleskaa!

No, ku lähin takas Tuuriin siinä viiden maissa niin sitte tulee viestiä veljeltä että Liekki oli ilmestyny rapuille. Raukka niin pienen näkönen siinä kuvassa... :(( Eikä juonu eikä syöny mitää. ei edes sen herkkua, juustoa. :(

Nyt illemmalla tuli äiteeltä viestiä että oli sentään juonu itse. Hyvä. Ja sano vievänsä sen huomenna eläinlääkäriin ^^ Jännityksellä jään odottaa uutisia.. Toivottavasti on jotain hoidettavissa olevaa.


Töissä tänään maistoin sitä proteiinismoothieta puolen pullon verran. Oli aikas makiaa! :o Onneks en juanu kokonaan koska tosta pienestäkin määrästä vatta tuli vähän kipeeksi :o Totuttelu kysymys varmaan. Mutta nuita vois kyl ostella töihin lisääkin :)

Nyt on ihanan rentoutunu olo ku jakso oikeen kunnolla saunoa! :3 Normisti jaksa ku jotai 20 minsaa könnätä mut nyt tuli jotenkin helposti istutta melkeen tunti tualla saunassa! Niin ja eilisestä angstailusta ei oo enää tietookaa ku sain suuni avattua. Tuli heti paremmin nukuttuaki ja Teemukin oli sitä mieltä että on paljon parempi olla senkin, ku meillä eilen kummallakin vissiin oli vähän semmonen "avautumis" päivä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti