tiistai 21. lokakuuta 2014

Vapaapäivän hömpötystä :)

 Eilinen päivä oli kyllä jotenkin sekava. Ajatukset harhili ja syömisissä ei ollu mitää järkee. Söin pastan lopun, neljä palaa leipää, suklaata, viinikumikarkkeja, raejuustoa, salaaattia.. Ja kun menin nukkumaan niin oli semmoset morkkikset että hyvä ku uni tuli. Mutta painoa oli silti tippunu 400 grammaa joten pääsin syvällä huokauksella ja itseni tsemppauksella.

Tänään oon sitten yrittäny pitää itseni aktiivisena kun eilinen meni melkeenpä koneella istuessa ku piti niitä sarjoja kattoa kiinni. :D Aloitin päivän proteiinivanukkaalla, hitto ku oliki hyvää vaikka kaloreita siitä tuli yli 200 heti aamusta :O Oon myös siivoillu ja pyykänny. Ja eksyin fitnesstukun sivuille. Ja sieltä varmaan pitäis ainaki tilata näitä proteiinisipsuja, leivän teko ainekset ja KARKKIA!! :DDD
   Sitten vihdoinkin otin itteeni niskasta kiinni ja pesin nua mun meikkisiveltimet, niin kauan pitäny sekin homma tehdä mutta ei muka oo jaksanu koskaan. No siihen menikin melkeen koko purkillinen meikinpoistoainetta. :''D Sainpahan hyvän syyn lähtiä keskiselle! Sitä ennen toki piti laittaa naamaan jotain pakkelia. Laitoin jopa huulipunaa, jota tulee ehkä kerran vuodessa käytettyä :D Yritin myös tekoripisien kanssa leikkiä mutta ei siitä tullu mitään. Eikä oikeen ollu mitään luonnollisia ripsiä niin saivat sitten jäädä pois.

Siveltimet jonottamassa pesulle. :D
kehno kuva päivän meikistä.
Keskisen saalis.
Huomasin samalla että puuteri oli menny murusiksi viikonlopun jäljiltä joten pitihän sitä ostaa lisää. Ja nuita uusia luomivärisiveltimiä mitä on pitäny jo kauan ostaa, tommosia kapea päisempiä. Jospa huomenna olis taas inspistä vähän kokeilla jotain uutta. ;) 
Laitoin sitten siskolle viestiä että olisin keskisellä että tarviiko hänen pyörähtää siellä. Toki oletin että sisko on töissä ainaki neljään, mutta lähin kuitenkin sitten kohti kämppää talsimaan (WAU, olin kävellen enkä mopolla! :---D) ja kun pääsin kämpän pihaan niin tuli siskolta viestiä että takkeja kahtelemaan. Vedin sitten naamariin pari leikettä ja viinirypäleitä ja eiku takasi keskiselle. 
Kuuden maissa sitten olinkin takasi kämpällä ja ruuan laittoon heti. Kasviksia ja jauhelihaa, nam nam. ;D 
Että tämmönen päivä, seuraavaksi vois kahtoo viime viikon toisenlaiset äidit, yay! :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti