perjantai 30. elokuuta 2013

Energiapäivää pukkas taas. :D

Eilinen ilta meni aika... herkullisissa merkeissä. 
Mittasin itteltäni alilämpöä ja olo oli muutenki hutera ja tukkoinen. Sitten mies teki sapuskaa jota en sais syyä, mutta söin kuitenkin. Riisiä lihalla ja kasviksilla, nam nam <3 
Olo parani silmissä!  Todella yllättävää että olo paranee ku syä.. 
Sitte iski suklaanhimo. No, muistin että mulla oli siskolta saatu miesten sukupuolielintä muistuttava suklaa jötikkä jossai. :D Eiku kaapit penkomaan ja löysin sen! Söin siitä melkeen kaiken, kassit jätin. ;D Ja sitte toki nuita miehekkeen aarre arkku karkkeja vielä. Oli vähän luuseri olo, mutta ku tuli nii parempi olo ku sai syötyä niin mikäs siinä. :D Ja aamupaino oli kuitenkin sama ku ennenki, fuck yeah! :) 
Kassit pöydällä :'D

Tänään sitten onki ollu energiapäivä! Ku otti heti aamusta samalla ku mies lähti töihin nii burana C:n ja torkku viel vähän nii herätessä olikin aika jees olo. :) Ehkä senkin takia ku sai nukutuksi kunnolla. Oli nääs mun vuoro nukkua sohvalla ;--D 

Töissä taas mentii tukka putkella 4,5h jonka jälkeen kämpille siivoomaan kämppää! :D Pari tuntia meni kämppää siivotessa ja muita askareita tehdessä. Sitten saunaan rentoutumaan. :3 kyllä teki gutaa! 
Ja ekan kerran söin vasta toi saunomisen jälkeen. Tein, ylläripylläri, kanasalaattia ison vadillisen. :D 
Mut minkäs teet ku se on niin hyväääää! ;) 
Että senkin takia ihmettelen miten on jaksanu mennä tän päivän nii hyvin. 

Äsken käytiin Töysäs kun Liekki oli päässy vihdoin lääkärissä käymään.

Raukka oli niin pihalla, niinku olis jossai aineissa ollunna :( No toivottavasti nua lääkkeet puree, viiden päivän kuurin sai jotai pillereitä. En saanu mitää selvää lääkärin käsialasta ja äitee ei ollu kotosalla ku käytiin siellä niin en sit tiiä mikä sillä loppujen lopuksi on. Hammaskiveäkin oli kuulemma otettu pois.

Huomenna ois vissii mässypäivää tiedossa. ;) Toivottavasti kaikki vaan menee niinku oon suunnitellu! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti