keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Löytöjä!

Tänään oon tehny löytöjä! :D 
Alavuden kirpparilta löysin itelle uudet bailukengät, jeah! ja käyttämättömät, hintaan 8e! :D Sieltä tarttu mukaan myös piecesin housut ja kuivashampoota jonka oon todenny hyväksi mun tukkaan ^^ kaikki nämä vain 15€! \o/
Nää menee viikonloppuna koekäyttöön. Älkää välittäkö takana olevista kengistä mitään xP
Piti sitten käydä hakees jo viikonlopun juomia.. :D Perus sommersbytä tarttu mukaan ja alkosta sitten riemunkiljahdusten kanssa nappasin mukaan vesimeloni breezereitä kaksi, mansikka mojitoa ja kultahippukuoharia! :D Ihanaa ku tota vesimelonia vihdoinkin saa ihan alkosta! viis vuottako sitä on jo odotettu kun ekaa kertaa törmäsin tähän ihanuuteen laivalla. :3 

Aamulla ponkasin jo pystyyn kasilta, ylläripylläri. Siinä sitten murun vielä nukkuessa pesin meikkisudit, laitoin paksumpia talvitakkeja säilöön, vastaanotin dermoshopin tilauksen ja lajittelin ne omiin pusseihin ja semmosta. :) Käytiin Teemun porukoillakin pitkästä aikaan. Oli kuulemma ollu ikävä mua ;D hahhah. 
Käytiin nopsaa tässä kotosalla ja sitten suunnattiin siskon luokse käymään ja vein hänen dermot samalla. Näki Lanaakin pitkästä aikaa :3 Iso tyttö sekin vaan jo on, vaikkei vielä vuottakaan. Sieltä sitten nappasin parit leffat, että tänään on sitten leffailta, jee! \o/  Vain mässyt puuttuu... ;D No, onneksi kaupasta tarttu mukaan nellie suklaata. ;)  

Tossa kun käytii kotona nappasin messiin questin banaanimuffinsi patukan. Ja kyllä, sekin oli ihan taivaallista. :D Samoin myös se vadelma juustokakku, jonka söin eilen. ;> Tein eilen myös kääretortun (sen munapohjasen) ja sitä on vedetty tänään aamupalaksi ja eilen iltapalaksi. En vaan tiiä oliko kermassa jotain erikoista ku niin tarttu kitalakeen että huhuhu. Tais se kyllä hylaa olla. Ja väliin laitoin Skyrin vanilija-suklaamurua :3 Ei ehkä maistunu nii hyvälle ku sen mansikkarahkan kanssa mutta kyllä tota nyt syä.  :) 
Nyt mulla on uunissa kasviksia, lohta ja koskenlaskijaa! 
Ruuan jälkeen kyllä saunaan kun jalat meinas saada kylmää tänään. :( Että kiva, varmasti oon flunssas jo sunnuntaina, yhyy! 

Ainiin, vielä loppuun kun eilen olin lenkillä (tänään en oo käyny! o-ou!) oli tossa yhdessä tienhaarassa kolme nuorta poliisimiestä formuissaan. ;) Ei muutaku leveä hymy naamalle ja pakaralihakset tiukalle ja vauhdilla ohitte ;--D Ahahhahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti