torstai 22. elokuuta 2013

Kynitty olo.

Sinne sitä tukkaa taas jäi runsaasti kampaamon lattialle, yhyy. Mut pääspä eroon nuista huonoista latvoista. Tällä hetkellä väri vaikuttamassa päässä. Ja voi jeesus ku onnistuin taas sotkee tota vessan lattiaa tolla värillä. Meillä kun on muovilattia tuolla kylppäris nii sehän jämähtää siihen heti kiinni. Sain sentää vähän hinkattua pois.. Pitää joku päivä ottaa asiakseen ja hinkata kaikki poies. Toivottavasti vaan lähtee, muuten voi muuton hetkellä olla tukalat oltavat. :S 

Ja ihme ja kumma, ei ollu töissä zombi olo, ihan perus. Vähän meinas väsyttää mutta ei sillee kauheesti siivousvauhtiin vaikuttavalla tavalla. Vaikka heräsin taas siihen ku miehekkeen kellot (nimenomaan, kellot) huusivat kilpaa aamulla. Ja silti tua reppana meinas taas myöhästyä töistä. 

Vitsiiit, Royal Republic olis tampereella joulukussa, kuka lähtis messii? <:  Tahtootahtoo! 

Sain tänään lakkaus inspiksenkin, mutta taitaa jäädä se homma huomiseksi koska vp! :) 
Nii ja tossa ku lähin lenkille nii huomasin että tohon isompaa naapurikämppään on joku uus perhe muuttamassa, ou fuck. :D Toivottavasti niillä ois vähä hiljasempia lapsukaisia :3
Lenkillä sitte aukes peukalosta joku vanha haava ja vasta kämpillä huomasin että jaaaaaaaaaaaa, verta everywhere. 
Piti käydä ostaa tänään jotain uusia nellie karkkeja, alkaa nua salmiakit tulee korvista, mutta ei niitä ollu tavarapuolella joten en sitten ostanu :< No, huomenna sitte ruokapuolelle, siellä niitä ainakin tiedän olevan! 

Tän päivän ruuat on ollunna kanasalaatti ( jäävuorisalaattia, fetaa, oliivin siivuja, kanaa, kurkkua, tomaattia, punasipulia, ananasta) ja lohtakin tuli maistettua. + nesteet (kahvi ja vesi)
 
Nyt lähen pinkittämään ( :DDD) tota suihkun lattiaa vähän lisää ja ehkä myös saunan lauteita, adios!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti