tiistai 20. tammikuuta 2015

Laiska laihduttaja

Mjäääh, meni eilinen ilta sitte vähän överiksi. Sen siitä saa ku päivän pihtailee ruuan suhteen. Plus tylsyys. :D 
Söin sen rahkan kiisselillä, kanasalaatin lopun, kinkkusiivut, raejuustoa parisataa grammaa parin tunnin sisään. :x heti se näky aamulla puntarissa, mutta tuntu kyllä aamulla olossakin. Virkeempänä sitä herättiin. 
Aamupalaksi vedin proteiinipatukan tällä kertaa. :P Kyllä töissä jaksoi! Töihin otin mukaan vanilia skyr rahkan.  Ja ulkoilutin ekaa kertaa uuden takin! Kyllä tarkeni tuolla pakkasessa kulkia. :) 

En muista oonko ennenkin kirjoittanu tästä, mutta tää ruokavalio auttaa tohon mun astmaankin. Tai ainkin luulen että se johtuu siitä. Ku jos mittari menee vähänkin pakkasen puolelle niin mulla alkaa tökkii toi hengittäminen pihalla, mutta nyt ei oo tökkiny. :) Ei oo tarvinnu vetää astmalääkkeitä periaatteessa ollenkaa tän viikon aikana. 

Tuli tossa töiden seassa mietittyä alitajuntaisesti kun on nuista laihduttajista kirjoiteltu vähän väliä juttuja, niinku jonkun henkilön tarina miten on saanu kilot tippumaan. En nyt muista oliko se lauantai ku oli tästä pieni puhe Saran kanssa mutta siitä asti pyöriny päässä että jos musta tehtäiskin sellanen juttu. x) Siis, en mitenkään tosissani oo mitää semmosta toteuttamassa, kuha vaan leikin ajatuksella. 
Niin, keksin jo sopivan otsikonkin siihen: "Laiska laihduttaja" :---D 
Olis ainakin omasta mielestä erillainen juttu, ku mitä ite oon lukenu nuita juttuja niin niissä on henkilöt tiputtanu painonsa iha saakelin nopiaa ja sitte hössötetään kuinka on liikkunut iha simosti. Mä voisin olla tää vähän laiskempi/rennompi laihduttaja nuiden seassa, tosin onhan tää hitaampaa näin miten mä teen, mutta onnistuu se näinkin. ;) 

Aah, ku on masu täynnä ku tein kanaa ja kasviksia. :> laitoin päälle hyppysellisen juustoraastettaki. :3 
Pieni tunnustus tähän väliin. 
Mulla on tän kuurin aikana mennyt jo KOLME pussia nuita nellie dellie karkkeja :--------D Meinasin tänään käydä ostaa taas pussin, mutta en mennytkään! >:)  Kaapissa on onneksi pepsi maxia :--D 

Nellieltäki tullu jotai sukalaita! 
Ei oo täällä päin näkyny! Että että lähettäkää mulle vaikka niitä xDD Instagramissa jotkut ruotsalaiset on lisänny nuista kuvia kyllä...

Menenpä tästä haaveilemaan suklaasta pepsin kanssa, moro! o:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti