maanantai 12. tammikuuta 2015

Hihii! (sisältää ihan liikaa hymiöitä. ja sekavuutta. )

:3

Kuten edellisessa postauksessa hehkutin tota nallea niin Teemu sitten tuli sen kanssa joululomille ^^ Sen nimi on Jätti ja se tykkää relata mun vieressä kun Teemu on muualla ;)  

En taas tiiä mistä kirjoittais joten kirjoitan sen mukaan mitä päähän tulee! :D 

Joo siis taskussa kuumottelee tällä hetkellä AC/DCn keikalle liput :3 Heinäkuussa sitte pitäis Hämeenlinnaan päästä jotenkin! 

Joulu meni perinteisesti kotosalla syöden, saunoen ja ähkyillen. :D Ja olin taas ollu liian kiltti. 
Uusi vuosi sitten menikin tässä koneella istuessa pääasiassa, ku ei kinostanu lähtee Teemun messiin.. Ja onneksi en lähteny! Se kunto miehellä kun tuli kotiin, hoh hoh x)

Viime perjantaina olinkin ekaa kertaa keilaamassa naikkosten kanssa! Oli kyllä tosi mukavaa! Ja teki selälle todella hyvää! :3 Ja mitä, oltiin selvinpäin! ;D Vaikka vähän meinas janottaakin. No kyl mä sitte amarillossa tilasin yhden margaritan, ensinmäinen sellanen mun kohdalla. 
Naurettiin pitkälle yöhön tyhmille jutuille ja aamulla taisi olla naurukrapula x) 

Nonii, joo se paino! viime postauksessa oli 66,5kg ja nyt se oli aamulla 65,7kg! :D Hiphurraa.
Jotenkin kärsimätön olo taas ku odottaa paljonko nesteitä lähtee :P Jospa pääsis nopiaa sinne vitosella alkavan puolelle. ;) 

Ja toki aloitin tänkin taas liian vähillä sapuskoilla töissä: tasan yksi skyr rahka! Meinas olla nälkä ku pääsi kuuden tunnin työpäivän jälkeen kotia! Ei mitään, jauheliha ja kasvikset tulille. Sitä sit tuli syötyä niin paljon että tuli ähky xD Ääripäästä toiseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti