perjantai 16. tammikuuta 2015

Hyvä ruoka, parempi mieli!

yo yo yo yo yooo! 
Tänään on taas saatu aikaseksi ku ollu vp. :D 
On tiskattu, aurattu, laitettu pari pakettia menee, kasattu suihkuteline, tehty mahtiruokaa ja shoppailtu. :P 
Käytiin siis siskon kanssa kaupoilla Tuuri-Alavus akselilla. Mitähän, neljä tuntiako meillä meni? :D 
Keskiseltä tarttu mukaan tarjoustakki. ;) Ja koko on S!!! Eikä edes tissien kohdaltakaa ahdistanu! Woooooot! 

Sori, laatu ja naama taas jotain niin hehkeetä että silmiä särkee.... :D
Toki sitte sapuskaa kanssa tarttu tavarapuolelta mukaan, proteiinipatukoita ;) ja pampuloita jotka sitten jäiki siskon kassiin xD Alkaa tua tukka häiritteee töissä niin ihan sen takia niitä. En mä yleensä tykkää pitää kiinni tukkaa... Etutukkaki tarvis taas leikkuuta... :D 
Ja vihdoinkin sain kopat tohon meidän vaatennaulakkoon, on nyt vähän siistimmän näköinen kun ei pipot ja hanskat oo yhdessä isossa mustassa mytyssä ja löytääki omat nopeammin. :) 

Keskisellä bongasin yhden ihanan Vallilan maton :3 Harmi etten ottanu kuvaa! Tai oikeestaan niitä mattoja oli kaksi, mut semmonen vei mun huomion täysin missä oli pinkit pusuhuulet, valko-mustatausta ja mustat reunukset. :3 Olis aikas jees sinkkukämppään esim! ;) 

Keskiseltä suunnattiin sitten Alavudelle proteiinijuoman perässä, mutta ei niitä sitten ollut! Mutta toki supermarketistaki sitten tarttu lisää proteiinia mulle mukaan: skyriä neljä purkkia, suklaavanukas jauhe ja juustoraastetta. :''D 
Alavudelta takasin Tuuriin, Mikko keskiselle ekana ettii mulle suihkutelinettä! Epäilin eka tota minkä ostin että onko meidän kylppärinlattia tarpeeksi suora että sen voi laittaa. Mutta kyllä se ainaki vielä on siellä pystyssä. Se on siis semmonen lattiasta kattoo yltävä tanko jossa on neljä hyllyä. Eipä tarvi enää pelätä että imukupilla seinässä kiinni olevat muovipaskata tippuu varpaille. :'D Nyt vaan tarvii pelätä että metallitanko kaatuu niskaan x) 

Ruokapuolelta sitte tarttu mukaan paripussia ruokaa. :)) Himosti maitorahkaa ja lisää mansikka-banaanikiisseliä :3 Sara suositteli mulle tota kiisseliä ja voi moro! miten oon pystyny elää ilman sitä?! Suosittelen kyllä kaikille! :D 10 kcal/ 100grammas ja hiilareita tais olla 2g :) Niin hyvää maitorahkan kanssa. 

Pääsin kotia niin asensin sen telineen ja aloin väsäämään ruakaa. Olin kytänny yhtä ohjetta jo jonkin aikaa ja nyt mie sen laitoin testaukseen! 


ite toki laitoin väliin vaan jauhelihaa, enkä tehny tota kastiketta, tein sen kevyt kermaviilistä ja tzatziki jauheesta. ;> 
Epäilin eka makua koska en oo kovin suuri kananmunan ystävä. Mutta tää oli kyllä hyväää! Ja täyttävää! :) Tätä tulee varmasti tehtyä useamminkin! Tostahan voi tehä pizzapohjankin... ;) 
Kuvasssa on vain siis puolikas, Teemu söi toisen puolikkaan ja teki sitten vielä itelleen pienen rullan ku jäi tota pohja-ainetta ylitte  xD En tajua miten se pysty ku tosta tuli ihan himo täyteen. :D

Nyt mä meen kiehnää ton yhden kainaloon ;3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti