perjantai 22. maaliskuuta 2013

Perrrrjantaii!

Olipas taas otsikko.

No mutta taas tuli saunottua mutta onneks vähä iisimmin ku eilen. :D Sitä ennen käytiin siskon kanssa juoksu/kävely lenkillä. En tiiä onko se syömisestä johtuen vai tottumuksesta nii juoksu onnistu jo paljon paremmin. Pysty pitempään ja lenkin jälkeen oli semmonen olo että vielä ois jaksanu lisääkin! Sykekin laski tosi nopiaa ku pääs kämpille. Sillo ekalla kerralla oli kyl sellanen kuolema olo ettei tosikaan. Ja tua oli vasta kolmas kerta ku juoksin lenkin yhteydessä.
Lenkillä tuli kulutettua 400kcal, eli kaksi kertaa sen verran mitä oon tähän mennessä syäny. :) 

Tänään sitten vois vähän maistella tämmösiä alkon uutuuksia ;)

Tua toinen koreempi pullo on kuoharia! :--D Aika söpö pullo. :>  Olishan tualla ollu vaikka mitä kivaa uutta juomaa mutta jos nyt tyytyis tämmösiin. :P Niin ja ostin kyl yhden tölkin Olvin jotai uutta lonkkua mutta se jäi sitten vissii johkin äiteen pussiin. :D Toivottavasti sisko sen tua mulle vielä niin pääsen sitä maistaa ^^ Olvin lonkut on kyl yleensä ollu tosi hyviä! :) 

Tossa päivällä kokeilin piruuttani yläaste aikaista luokkasormusta sormeen. Peukaloon. Kun siinä sitä aina pidin. Ei oo moneen, moneen vuoteen menny sormeen. Ehkä lukio aikoin viimeeks, eli siin 2004. Nyt se sujahti tohon peukkuun, jesjes ^^  Kyl se varmaan muihinkin menis mutta en viitti alkaa kokeileen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti