torstai 14. maaliskuuta 2013

4. päivä ilman karkkia! \o/

Otsikko sen jo kertoo! :D Tänään tosin meinasin sortua kun kävin kotosalla ja siellä oli irtokarkkipussi auki pöydällä. :s oli jo yks karkki kouras mut laitoin sen pois ja otin suolakurkkua x)

Tää katti vaan pörhööntyy entisestään. :D

Liekki ei meinannu päästää mamia lähtemään ;) <3
Miirusta en kuvaa saanu ku se vaan angstas sängyssä. :D  Temu ja Liekki meni koko ajan peräkanaa pitkin taloa, Liekille hyvää liikuntaa ;) 
Kävin kotoa hakees pari muistoa talteen <3 Että sai nauraa ku lueskeli niitä vihkosia. :DD

Kävin aamusta siellä terveyshuollossa.. Kahta lääkettä anto NUHAAN. :DD

Toista reseptilääkettä ei Tuurin apteekissa ollu nii sieltä annettiin sitten vastaavaa resepti vapaata sumutetta. En oo nuihin vielä perehtyny pahemmin, jos huomenna alottas käyttää. Sumutetta pitäis kk käyttää! :O Pillereitä on vaan 10 päiväksi. Ja sanon että piru vie ku oli kallista "lystiä"! 35€ nämä lääkkeet!! Ei oo koskaan ollu mun kohalla noin kalliitta lääkkeitä! Että paree ois toimia sitte saatana. :l

Äitee tyrkkäs mulle yhden keltasen verhonkin tohon keittiön ikkunaan. :D No, siellä se nyt roikkuu. Ei oikee ehkä istu mun värimaailmaan mutta antaa nyt olla, edes jotai keväistä väriä täälläkin kämpässä. ;) 
Postissa tuli kiva kirje Kelalta. Eivät anna enää asumistukea koska ilmeisesti tienataan ihan vitusti Teemun kanssa.  -.- Noh, pitää kahtoo sitä asiaa vielä jossai vaiheessa uudestaan. 

Tänän on tullu syötyä ihan ok.. 
Aamupalaksi italiansalaattia ja rypsiporsasta. :D 
Töissä kahvia ja kaksi sipisä. Sekä Raejuustoa. :) 
Kotona söin suolakurkkua ja kinkkua. :P 
Täs nyt viel jotai vois kehitellä, kanaa varmasti. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti