keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Shopshopshoooop! :)


Olipas mehut vievä reissu eilen. :D 
Ennen lähtöä leikkasin myös etuhiukset päk! Eivät yllättäen oikeen onnistuneet.. :D Ja kokeilin jotain uutta tukkatyyliä mutta en mä sit viittiny silleen lähteä, tästä vähän näätte miksi x)
Oli tukka kiinni takana vähän sivussa ja etutukka pyyhkästy oikealle puolelle. 
Tuli jotenkin miesmäinen nainen mieleen tästä jotan päädyin kuitenkin pitämään tukan auki... :D 
Häiritsee mun silmät, huonosti meikattu! x(
Lähtö oli siinä yhdentoista maissa kohti Tampesteria. Sää oli varsin maukas, aurinko paistoi ja plussaa 8) Arskat unohtu kotiin, damn it!  Toki piti olla yksi lähellä piti tilanneki.. Bemmi saatana meinas tulla kylkeen! Oltiin kääntymäs alaspäin menevälle rampille ja meillä oli etuajo-oikeus mutta eihän se bemmiä koske tietenkään, mentiin vierekkäin siihen rampille perkele! >:( En sit tiiä eikö se nähny että oltiin kääntymässä ku sille paisto aurinko suoraan naamaan..

No mutta päästiin Tampereelle ja mentiin veljen luona käymään. Ja mulla ei ollu pipoakaa mukana ja nahkis vaan päällä, meinas vähän viluttaa.. :D Onneksi Markuksen kämpässä oli lämmin. :3 

Kolmen maissa lähdettiin sitten kohti Ideaparkkia. 
Ekana suunnattiin syömään raxiin ku siellä saatiin buffetit vain 4,90€ neljään asti! \o/ Itehän söin vain salaattia, kanaa, nakkeja, neljä sipulirengasta (koska ne vaan on niin saatanan hyviä! :DD) ja älyttömän pahaa sinihomejuustoa! >:( En koskaan opi että eihän nuissa mestoissa ole syötävää homejuustoa. 
Sitten iski kauhee makiannälkä. :l käytiin punnitse&säästä putiikissa pyörimässä niin nappasin sitte sieltä mukaan erisuklailla päällystettyjä hedelmiä ja pähkinöitä. Onneksi otin vain yhden jokaista nii sai montaa erilajiketta ja vain vähän päälle 100 grammaa \o/ Ei niitä kyllä montaa tarvinnu syödä ku oli makiannälkä tyydytetty. :) Tänään söin loput vasta niin silleenki meni niiden kanssa hyvin :) 

Tässä nyt olis vähän mun ostos saalista 


H&M:stä ihanat käsipyyhkeet, uusi mekko ja ihan nuiden batman alkkareiden takia piti ostaa koko setti alkkareita >:D 



New Yorkerista löyty uudet pökät ja kokokin oli 29! \o/ 
minimanista löysin viidellä eurolla ison mustan viltin! Vaikka päiväpeitoksi varmaan menee, mutta myyntipakkauksessa luki viltti! 

emotionista löysin vihdoinkin meikkisiveltimien puhdistusainetta! Ja sain sieltä pari ilmaisnäytettä jostain naamarasvasta ja lumenen uudesta meikkivoiteesta. :) 

Minimanista tarttu myös mukaan möllerin tupla pillereitä ja vitamiini ja hivenainepillereitä \o/ Ja niissä oli sitä sinkkiäki ja magnesiumia, että jos se auttais tohon makiannälkään. ;) 
Muuten! Pieni ylpeyden hetki mulla kanssa oli: meinas olla energiat alhaalla kun yhdeksältä oltiin lähössä kohti Töysää niin kävin siin sit viel prismassa tsekkaa olisko siellä ollu niitä nellien suklaita. No ei näkyny, joten nappasin käteen jonkun karkkipussin ja mietin että "no en mä tätä kokonaan syä kuitenkaan, jotain karkkia olis kiva kyllä nyt syödä" ja lähin kävelee kohti kassoja. Mutta käännyin takas ja heitin pussin takas hyllyyn ja ripein askelin kassojen läpi pois! 
Oli kyllä niin lähellä etten ostanu sitä! 

Siskolleki ostin tuliaisia mutta en siitä nyt ottanu kuvaa, mut se on paita jossa on minioneita siitä itse ilkimys leffasta. ;D 

Kotona sitten olinki tasan klo 23, huh huh. :D Oli pakko rykäästä suihkuun ja sitte märällä tukalla mennä nukkumaan ^^
Jännityksellä aamulla heräsin ku mietin eilisiä syömisiä ja astuin puntarille. HUH, -100grammaa oli silti lähteny! \o/ 
Aamulla jumituin koneelle selaamaan taas vaatesivustoja. Mä niin tarvisin uusia tyköistuvia vaatteita! Mutta mulla on liian kallis maku. :(  Mun kaapissa on niin paljon semmosia löysiä ja rentoja vaatteita jotka peittää kaiken, vaikkei enään silleen tarvi mitään mahaakaa peitellä.. :D Ja sittenkun niiden pitäis olla vähä näyttäviäkin niin seki hankaloittaa tätä mun shoppailuhimoa.. :D No, löysin FBn yhdeltä kirpparilta paidan joka mulla oli EMP:lle ostoskorissa! Koko on kyllä S mutta ehkä se menee? Kun oli semmonen trikoopaita.. 

Sitten äitee soittaa että olisivat menossa Alavuden ja Tuurin suuntaan että tuunko kanssa! No tottakai! Pääsinpä samalla hakemaan mun patukat postista :D Nyt on kaapissa taas ruokaa! :3 

Ja ksupermarketista löyty suklaataaaaaa! <3 Tosin vaan tätä makua mutta en valita! ;) 

Suklaabrowniee :3
 Piti jo yksi patukka syödä tottakai! Oli kyllä tooooodella tuhtia tavaraa! :D Sai leuat työskennellä. Ja vain 190 kcal per patukka. Tosin nuista hiilareista en tajunnu, ku sivustolla mun mielestä sanottiin että vain 8 grammaa hiilareita per patukka, mut tossa pakkauksessa luki että 24?!  En tiiä mitä kaikkee ne amerikkalaiset sit laittaa siihen kohtaan... Mutta en epäile yhtään ettenkö söis nuita pois ku kerta tilattu.. ;) 

 Keskiseltä tein löydön! Kuusi viinilasia vain 5€! :3 Nyt voi meilleki tulla viinittelemään... ;D 



Nyt pitäis alkaa tiskaamaan ja sitten tekee sapuskaa.. :3 Ostin muuten ainekset kääretorttuun (VHH tietty ;)) että saa nähä koska teen, teenkö viikonlopuksi ;3 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti