maanantai 23. helmikuuta 2015

Ihan vitun jeba (Y)

Työpäivä 7/8 taputeltu. Voi pojo ku paukahti pää kipeeksi töiden lopputunneilla! x( Varmasti nuiden hartioiden takia ku ei niitä kukaan hiero ;( 
Puntari näytti aamulla 60,5kg! \o/ Eli kilo lähteny hankalan viikon jälkeen. :) Mutta tokihan mie sitten tänään oon sortunu oikeen urakalla ja mietinkin että jospa pitäis tänään ja huomenna mässypäivän. Mutta eeen mie oo asennoitunu siihen, se pitää mulla alkaa heti aamusta x) Elikkäs suuhun eksyi puolikas, oikein sokerinen pulla, puolikas sämpylä, yksi siivu tummaa leipää ja pari riviä suklaata. Nyt kyllä vatta vähän pömpöttää ja harmittaa mutta yritän olla että se on ihan ok syödä välillä enemmän hiilareita, en mie tuolla töissä muuten jaksais näin hiihtolomaviikkohjen aikana. Pitäis vaan saada ne hiilarit jostain vähän paremmasta lähteestä, eikä suklaasta ja pullasta! 
Tossa töistä kävellessäni mietinkin että oon vähän rennompi nuiden syömisten kanssa tällä viikolla ku tosiaan on töissä tosi kiirusta! Sanokoot puntari mitä sanoo! Sitten palataan taas vähemmille syömisille ja hiilareille kun tää kiiruskausi on ohitte. :) 

Kävin ostaas tänään tohon ruoansulatukseen auttavia koivunlehtitabletteja, Betulix merkkisiä. Ja toki halvimpia mitä löysin :D 5€ purkki ja sisältää 120 tablettia. Katotaan auttaako sitten yhtään.

Nyt mä aion vetää buranan naamaan ja mennä suihkuun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti