lauantai 18. tammikuuta 2014

Yllärisynttärit!

Eilen perjantaina toteutettiin porukalla Riiksille yllärisynttärit! :) Riiksin mies oli saanu ihanan idean ja suunniteltiin näitä pari viikkoa ja aaah, voi sitä adrenaliinia ku odotettiin Riiksiä kotiansa illalla! :D Oli kaikki kakut ja koristeet ynnä muut ja paljon Riikan kavereita joita ei ollu hetkeen nähnytkään! 

Pimeessä kämpässä odotettiin Riikkaa ja kun hän napsas valot päälle niin Paljo onnea- laulu alko raikaamaan. :D Voi sitä Riikan ilmettä ;) Ihanaa olla tommosessa mukana ku iteki ajatellu tommosen joskus toteuttaa ja nyt mä pääsin semmoseen mukaan! :D Taas yksi homma tuli tehtyä mitä haluaa ennen kuolemista tehä. ;) 

Valitettavasti emme voineet jäädä Teemun kanssa yöksi taikka nauttimaan alkoholia kun miulla töitä yms. Mutta onneksi luvattiin treffit enskuun loppupuolelle nii pääsee paremmin vaihtaa kuulumisia ^^, 

Paikalla oli tosiaan kaikkea hyvää tarjottavaa ja kaikkiahan mun piti maistaa >:D Eikä morkkista olleskaan, kuitenkin pystyin kontrolloimaan itteni suhtkoht hyvin :)

Niin ja toi mun toinen akku flippas tänään. -.- Jäi virtanappi päälle ja yritin sitä painella ja otin tankin toki irti. Sitte yhdes vaiheessa laitoin sen takasi, nii alko pelittää :D ja kerkesin laittaa jo palautettakin siitä että josko saisin uuden ku kerta tällä viikolla vasta tullu toi akku. :D Noh, jos tekee uudestaan nii palautukseen. 

Nyt on parina päivänä tehnyt mieli mm.
Suklaata
Donitsia!! 
ja karpalo lonkeroaaaa. :3

Eilen kyllä söin yhden geisha karkin, et jotain helpotusta. :D


Nyt on taas koko ajan kylmä vaikka olis justiin syäny, hyrrr. :s Jospa pian pääsis saunaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti