keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Shoppailua!

Taas sitä ollaan vähän köyhempiä. :D Eilen käytiin Teemun kanssa Seinäjoella ku hänen piti hakee kapuloita yms Markun musiikista. Samallahan sitä piti käydä Tokmannissa ja Citymarketissa. ;) Itelle tarttu mukaan kolme kynsilakkaa ja Teemulle kori olutta. :--D Siis semmonen oikeen kunnon kori! Niin vintagea! ;)

En oo vielä kerenny lakkailemaan ku pitää vähän leipoa jos huomenissa on tulossa vieraita. ;) Nii ja ostettiin pussi uusia Susu paloja, voi että ku olivat hyviä. :D Yhtää tiiä paljonko niitä söin, mutta puntari sano että en liikaa ;)  Eilen myös Teemu teki niin hyvää sapuskaa että nom! Ihan perus settiä, mutta tua mies kuitenkin taikoo niistä niin paljon paremman makusia ku mie :D Siin oli porsaansuikaleita, wokkia, sipaleita ja oriental kastiketta. Kivasti oli potkua ^^

Ja tänään käytiin siskon kaa kaupoilla.. Olis ollu nii paljon kivoja vaatteita tullu mutta eih! en osta en. Pitäis tota vaatekaappia muutenki taas tutkia ja hävittää joitain rytkyjä.  Ostin sit lisää tota BB voidetta, uuden ripsentaivuttimen, irtopohjakakkuvuoan ja tietty Fastin sipsuja. ;) Siellä vaan kivasti oli melkeen kaikki pussit kyljestä auki, ja vaan paprikan makuista. :l Onkohan ne kauanki ollu tuolla ku viimekskin ostin, nii ei ne oikeen maistunu enää miltää :o Yleensä nua paprikat on niitä suolaisimpia. :o

Nii ja ehkä vähän kuolasin keskisellä kun oli karpalolonkero vaan 1,79€ per tölkki. :( Ja oli siin jotain toista sidukkaa vieressä kans halpaan hintaan! ei viittis ostaa ku tulee kuitenkin juotua :--D Ehkä sitten ku on mässypvä, jos niitä vielä on silloin! No jos ei oo, nii tein siskon kautta jo tilausta ku hän on menossa laivalle. ;)

Eilen innostuin oikeen rillejäki pitää Seinäjoen reissulla! :D Ja jotenkin onnistuin ottaa itestäni "hoikan" kuvan.. :D

En tiiä, ei mun naama oo noi hoikka. Onnistuinko kerrankin laittaa aurinkopuuterin oikein? Ehkä. Hoikentaako rillit? Ehkä. Hyvä kuvakulma? Ehdottomasti! Tukalle kyllä pitäis tehä jotain. Tänään kyl väriä taas mutta kuitenkin. Kuka tulis vähän leikkaamaan? :--)

Keskisellä ei ollu tuorejuustoja, juurikun olisin niitä tarvinnu! Oli hyllyt sanonu sopimuksensa irti nii niitä ei sit oltu saatu mihkään muuallekkaa :( Olisivat kyllä voineet jonkun kyltin laittaa siihen!

Eilen mulla meinas niin mennä järki nuihin sähkötupakkeihin! Koko ajan vuosi akkuun eli höyryttely ei onnistunu olleskaa. Sitte eilen pesin ne ja nyt toimii taas hetken aikaa kunnolla! ^^ Pitää TAAS tehä tilausta nuihin osiin ja toi toinen akku laittaa takasi ku jumitteleeee. Nesteetki menny aikas nopiaa... Kai nyt ku ei oo nikotiinia nii sitä imee koko ajan. :D

öhöhöhöhöhöhööö!
Nyt meen vahtimaan kakkua, innostuin nääs mutakakkua tekee! Harmi etten ite pääse sitä pahemmin syömään, pitää toki koemaistatuttaa Teemulla sitten. Tai no, ehkä mä pienen viipaleen kuitenkin maistan.. ;)
Sitä varmasti jää ylitte, että meille saa tuu syämään jos tekee mieli kakkua! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti