keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kuva pläjäys ja iloista kitarointia!


Niin hilpiää kitarointia! Ja onko edes soinu koko päivän päässä :)

Eilinen ja tää päivä on menny pääasiassa vessas ravaamisessa :D Nesteet lähteny liikkeelle heti kunnolla. :D 
 Eilen väsäsin kanasalaattia jossa oli fetan siasta tällä kertaa Cheddar kuutioita. :3 Niin hyvää cheddaria! Samalla ruualla ollaan tääkin päivä menty + raejuustolla.

Eiline fysioterapia meni hyvin ja nopeasti. Saatiin vihdoinki mun selkä kunnolla siihen asentoon mistä selitinkin aiemmin. Yllättävän raskasta moinen ku sitä pitää 15 sek ainaki pitää. Mulla alkaa melkeen heti paikat täriseen. :D

Ja eilen ehdotin miehelle että ihan randomisti katotaan jotain sarjaa netflixistä nii tuli sellanen englantilainen sarja vastaan kuin Derek. Eka olin että wtf, mitä tää on. Mut katottiin pari jaksoo lisää ja pakko myöntää että on kyllä mielenkiintoinen!

Jaksojen aikana mietin että onko toi pääosan esittäjä nyt se yks brittinäyttelijä vai ei, mut osottautui lopulta häneksi, Ricky Gervais:iksi! :)
Tuolta voi englantia osaavat vähän lukasta sarjasta.
 8,2 pojoo saanu IMDbssä ;)

Tänään mennään (toivottavasti!) vihdoinkin koekatsomaan Alavuden uusi elokuvateatteri, KinoKyntäjä. Ja semmonen leffa kuin Ei kiitos.
Suomalainen leffa. Ite en oo pahemmin suomalaisista leffoista aiemmin välittäny ku ne on ollu jotenkin näääh ja ennen kaikkea se, ettei meinaa saada puheesta mitään selvää ku puhuvat niin matalalla äänellä tai jotain. :D Mut nyt oon vähän pakko kattomalla kattonu nuita suomalaisia sarjoja ja leffoja ku Teemu niitä ostelee vähän väliä ja suosittelee. :D

Tähän loppuun voisin vähän lisätä kuvia tosta viime vuoden lopusta.. :)

Amorphis rytmiksellä 28.12 :)
Yksi joululahjoista! :)

Hilpeenä Vaasassa!

Oltiin flikkojen kaa Vaasas juhlistaa Sarppaa ja Mirkkeliä. :3

Miiru Jouluna. :D

Liekki Jouluna. ;)

Se kauan hakemani takki! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti