maanantai 13. tammikuuta 2014

No Terves!

Pitkästä aikaa taas täällä kirjoittelemassa kaikesta turhasta ja ei niin turhasta. :))

2013 loppuvuosi oli aikas rankka mutta siitäkin selvittiin. Mutta sen seurauksena kiloja tulikin takasin heti runsaasti. En aamulla käyny puntarissa, mutta viimeeks ku kävin nii huusi se semmosia lukuja että plaah. 76 ja risat. Tunnesyöminen <3

Tänään oonkin pinkaissut sängystä jo ylös kuudelta kun piti töihin menee tekee suursiivoja. Ja ihme kyllä, ei väsytä! *koputtaa puuta* Tossa juuri kahtoin uusimman jakson Draculaa ja söin samalla pihviä joka oli erittäin pippurinen, nyt vesi maistuu.

Selkä temppuilee vieläkin mutta eiköhän nua fysioterapeutin ohjeet ala jossain vaiheessa puremaan. Huomenna pitäiskin mennä sinne taas käymään ja kahtoon teenkö liikkeitä edes oikein. Yksi liike tuottaa kyllä hankaluuksia ku siin ollaan kyynärvarsien ja polvien tuessa ja selkä pitäis saada suoraksi. En osaa selitäääää! Mut mun selkä ei meinaa millään mennä suoraksi..
Niin ja on mulla nyt tua korvatulehduskin päällänsä, justiin tekemässä siirtoa toiseen korvaan, nice.

Breaking Bad on kans saatu Teemun kanssa päätökseen. Me gusta inte. :( Jotenkin tuli sellanen fiilis että se loppu olis tehty kauheella kiireellä..




Nyt sitten odottamaan jotain uutta loistavaamahtavaamukaansatempaavaa sarjaa! No onhan nuita jo kyl aika kasa mutta koskaan ei voi olla liikaa! ;)

Olipas taas tosi sisältörikas teksti tämä. :))


2 kommenttia:

  1. Jos tykkäät yliluonnollisista sarjoista nii suosittelen vampyyrin päiväkirjoja ! Ensin itekki suhtauduin siihen vähän hömppä-varauksella mutta nyt ihan koukussa eikä yhtään sellanen mitä luulin että se ois ja ei ainakaan oo tylsiä jaksoja !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon sitä seurannutkin! Mäki olin eka et joo jotain kuraa tää kuitenkin on mutta kokeillaan nyt mut yllättävän mielenkiintoiseksi kyllä ilmeni! :)

      Poista