perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kiukkusiivousta. :D

Olis tullu tänään vp mutta eräästä syystä ei sitten tullukkaa nii tuli mentyä töihin vähän kiukkusiivoomaan.
No, loppujen lopuksi oli ihan jees työpäivä, musta otettiin kuvaki johkin tsydeemiin, en nyt muista mihin, mutta johki keskisen juttuun kuiteskin. Ja kuvahan oli iha peestä. :D Kukaan tunnista mua siitä. Eilisen meikin jämät silmis koska huonoa meikinpoistoainetta ja plaah.

Töistä pääsin kämpille nii kiukkusiivous alko taas. Kämpää pommin jäljiltä ja pyykit oli vieläkin roikkumassa telineessä jotka oli siin maanantaista asti ollu. Piti oikeen testata tekeekö tua mies mitää sillä aikaa ku oon töissä ilman että sanon. Pesin sitte pari koneellista pyykkiä, tiskasin ja lakasin enimpiä roskia pois lattialta. Ja ihan kiva tulva tossa meidän porraspäässä, pitäis niitä hankia vähän hakata levälleen. Siitäkin maininnu pari kertaa jo mutta.. Itehän se pitää tehdä, tietysti.
No, eipä oo nälättäny ku pitäny ittensä kiireisenä. Tähän asti syäny alle 200kcal. Lenkillekkää jaksanu mennä perkules! >:(

Jääkaapissa oli myös vanhaks mennyttä ruokaa jota ite en voi syödä, no roskiinhan ne meni. Ärsyttää ku joutuu heittää ruokaa roskiin..

Yritin myös kuluttaa aikaa ottamalla kuvia itestäni mutta eiiii, iha karseita niistä tuli, yhyh. Ja booli ohjeitaki selaillu, yks olis ihan varteenotettava, saas nähä. :)

Loppuilta vissiin menee taas töllön edessä maatessa. No, ainakin siinä asennossa ei maha kurnua ruan perään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti