maanantai 9. maaliskuuta 2015

Semihyvä boogie!

62,7kg -> 61,5kg
-1,2kg

 Ah, nyt on semmonen hyvä olo! :) Näin kevyeltä ei oo tuntunut kyllä vähään aikaan vaikka viimeviikon syömiset oli kans mitä oli, perusruoka oli vähähiilarista mutta sit melkeenpä joka päivä suuhun eksyi suklaata ja muita herkkuja. ;) 
Kävin tänään lenkilläkin pitkästä aikaa \o/ Tosin mun sykemittari ei toimi :O Latasin sen pari viikkoa sitten ja sen jälkeen ei oo enään yhdistyny puhelimeen, prkl! Siksi sportstracker näyttikin että olisin 5km lenkillä kuluttanu vaan 260 kcal :---D Ehkä kuitenkin vähän enemmän ku oli mäkistä reittiä ja oli kyllä mukava tuulikin laittamassa vastusta. :D

Tuli eilen ostettua sitä uutta Fazeria, missä on sitä popcornia seassa. Oli kyllä nannnaaaa :D Mutta kyllä ne pähkinäiset on silti parempia. ;) Ja tän vuoden eka yllätysmunaki! Ja vielä kinderiä! Ei voinu ku ihmetellä kuinka senkin hinta on niin korkia, euron muna! :O Mä sain siitä jonkun tyhmän sammakon jonka voi laittaa esim taskusta kurkkaamaan. :D Teemu sai semmosen auton joka vedetään ja päästetään irti nii menee pitkin seiniä! ;D Olis varmaan hyvää viihdettä kisseille!  

Piti käydä kattoo luokkakokous viikonloppuna mutta pukkas kaikki esitykset olee täynnä! Noh, ehkä me päästään se vielä katsomaan joku päivä x) 

Oon liittyny naamakirjassa "Vähähiliihydraattinen ruokavalio" ryhmään ja sieltä pomppii silmille aikas kivoja ohjeita! Huomenna ku tulee tili niin ajattelin käydä ostaas aineita tähän:
Onko kellään kokemuksia tosta, onko syötävää? :D 

Justiin eilen kun MINÄ tein meille sapuskat(pihviä ja kasviksia koskenlaskija kuorrutteella, oi nam!), niin unelmoin sen kanssa jälkiuunileivästä! Varmaan pitäis käydä joku leipäpussi ostamassa :D Ihan että max kaksi viipaletta päivään! Töissäki viikolla söin viipaleen Fazerin Onnenleipää, oi että ku oli hyväääää :3 

Huaah, tänään oon syäny "aamupalaksi" Fastin pannukakun ja lenkin jälkeen vetäsin napaan kaksi pihviä ja kasviksia veden kera. Ja taas olis nälkä vaikka ruokailusta ei ole vielä kahta tuntiakaan x) 
Ehkä pieni välipala on siis paikallaan, vähän raejuustoa ja pala nellie suklaata? ;D 

Nyt lakkaamaan kynsiä keltaisiksi ja kahtomaan sarjoja kiinni ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti