torstai 23. lokakuuta 2014

Voi tätä riemua ja ihmetystä!

Voi jumpe nyt on kyllä ihan pakko hehkuttaa! 
Aamulla astuin puntarille ja hyvä ettei silmät tippunu päästä! Piti neljä kertaa varmistaa ja vaihtaa puntarin paikkaakin mutta kai se oli uskottava! 
Siis eilenhän vaaka näytti 67 kg! Mitä hemmettiäää :D Ja vielä se, että söin eilen illalla ihan ketusti (ainaki 400grammaa) sitä kasvisjauhelihamössöä, 40 grammaa 75% tummaa suklaata ja yhden kissankielen! Voiko se "aamupalan" syöminen vaikuttaa tohon? Kahtena päivänä syäny sen proteiinivanukkaan maidolla (reilut 200kcal yhteensä/annos). Mä en vaan usko tota vieläkään! :D Mä olisin niin halunnu saada kuvan ku painoa olis ollu se 66,6 kg ;)
No, huomenna sitten on kuitenkin palautus maanpinnalle ;) 


Matkalla töihin näin kuolleen hiiren ja olin heti et fuck, tää on joku ennemerkki että nyt tuloo raskas työpäivä. En ollut väärässä. Tosin sekin johtu vaan ravinnon vähäisyydestä. 90kcal raejuuston jämät oli mulla työpaikalla maanantaista. Sillä sitkutin siihen puoli kolmeen asti. :D Mutta onneksi otin messiin Jyväskylästä ostetun proteiinipatukan nii johan oli taas puhtia! Näitä kyllä pitäis saada lisää, ovat vaan hemmetin kalliita, mutta ainoaita patukoita joita sallin itteni syödä. Tämäkin löyty punnitse & Säästä liikkeestä.

En nyt löytäny kuvaa siitä mutta merkki oli Quest. Ihan pirun hyväääää :3 Niitlä olis niitä sipsujakin, mutta ei ainakaa suomessa vielä myynnissä.
Ei ollu keskisellä, ylläriii! >:( Pitäiskö tilata tuolta sivustolta kaikki mitä on varastossa ku maksaa vaan euron?! Huomenna tulis kyllä tili, hmmmm! ;) Pitää selata tota sivustoa lisää ja kahttoa huomenissa josko sieltä todellakin tilais! Iiiih! :D 

Anteeksi, oon liian täpinöissäni ja ajatukset juoksee ties kuinka monessa suunnassa xD 


1 kommentti: