maanantai 29. syyskuuta 2014

Oloja!

Ekana, eikö toi tuuli vois jo laantua?! Meinasin juuri kauppaan lähtee niin eiköhän ala sataa vaakasuoraan ja ihan mahoton tuuli! >:( Lenkillekkää en viittis mennä ku ei tosta tiiä mitä saa niskaansa. (niin hyvää tekosyytä) Meidän pihan lipputangostakin tippu viimeviikolla nuppi kun tuuli nii saakelin kovaa! 

Viikonloppu meni kyllä semmosissa olo saagoissa että! Perjantai oli puhtia täynnä, lauantaina oltiin ihan ok tunnelmissa, vaikka vähän turvotti liian myöhäinen syöminen ja sunnuntaina sitte oli niin kuoleman väsyny olo että huh huh. Vaikka mielestäni olin syöny ihan ok! Sorruin sitten syömään viikonlopun aikana puolikkaan leivän (omnom, kalastajanlimppua <3) ja kaksi karkkia! Toki karkitkin piti olla mahdollisimman suklaisia, mmmmh! 

Ja nyt on alkanu taas sarjoja pyörimään niin paljon että kääk! Ja vielä moni alkamassa. Ei pysy perässäkään :D 
Ja oon nyt viikon pähkäilly että tilaisko prettystä toisenkin luomiväripaletin. :3 Semmosen missä olis vähän "hohtvampia" sävyjä. Mut sit alkaa miettii tulevia laskuja ja ja! Mutta olishan se vaan 20€... Mutta haluais myös simssinkin! :D 


Mutta pitäis sinne parturiin päästä ekana. Sinne mä olinkin menossa varaamaan aikaa kunnes myrsky! Noh, ehkä se pian tosta laantuu.. 

Niin joo, huomenna pitäis mennä taas hammaslääkäriinkin paikattavaksi. :S No, onneks se taitaa mennä jo ihan luonnostaan ku niin tihiään saanu rampata. Toivottavasti mopo vaan käynnistyy aamulla ettei tarvis taas perua aikaa.. 




No nyt se sade sitte lakkas. :D jospa siis menis taistelee ittelensä parturi ajan ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti