maanantai 22. syyskuuta 2014

Etsintäkuulutus!

Jos joku bongaa kuvassa näkyviä sipsuja jostain, niin mulle saa ilmoitella! Kävin eilen smarketissa ettii niitä mutta eipä ollu sielläkään enään niitä :( keskisellä ei oo pitkään aikaan näkyny! Olisivat nii käteviä töihinkin ja ja ja yhyy! :( Maulla ei sitte oo väliä!

Samalla ku kävin smarketissa ruokaostoksilla nii piti taas vähän kirota kuinka kallista laihduttaminen on. 25€ meni ihan muutamiin juttuihin! >:( (skyr 2x, viljaporsaan 4 pihvin paketti, proteiini smoothie, proteiini vesi, salaatti, kurkku, nyhtöpossu pussi...) Joo, olis kyl voinu viisaamminkin ostella mutta nua on nii käteviä nua smoothiet ja tohon veteen rakastuin heti <3

Nyt on kuuden päivän työputki takana ja huomenna vapaa! Ah, jos vaikka jaksais siivota kämpän :''D Ja käydä töysäs ellei oo yhtäkylmä ilma ku tänään :S Tänään oon kuunnellu iha ketusti senukoita, olevinaan vähän semmonen nousu-lasku päivä tänään, mieliala vaihtelee ja töissä varsinkin ku jää jumittaa omien ajatusten kanssa. Mutta onneksi sain tänään Simssin toimimaan! ja hyvin ainaki keskiverto asetuksilla pyörii koneella että kaipa se pitää käydä ostaas ihan fyysisenäkin ;)
Sanna Korteström, päivää!
Tosin muokkasin vielä ton jälkeen tota mun simssiä.. :D paksummat reidet tein. Yritin vähän silleen sen luoda että sil olis mun haave/unelmavartalo. :) Naamasta nyt en saanu mitenkää oman näköstä vaikka tossa uudessa simssissä on nuita muokkaus mahdollisuuksia paljon enemmän ku kolmosessa.

Nyt meen taas hakkaa simssiä ja syämään kasviksia nyhtöpossulla, N-A-M! ;)

2 kommenttia:

  1. Nuo sipsuthan on ihan helkkarin pahoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ole! Tai oli ne aluksi mutta kyllä siihen makuun tottu. Kyl ne sipsun nälän vie :)

      Poista