maanantai 16. syyskuuta 2013

Puntaripäivää :)

Uutta Tuoni:a <3

Heti suoraan otsikon aiheeseen elikkäs... 

68,3kg -> 67kg!
-1,3kg :)) 

Kyl meinas naurattaa aamulla ku kävin puntaris.. En eka muistanu käydä rakkoa tyhjäämäs, nii puntari näytti 67,7kg. Sit ku olin käyny kusella nii paino tippu tohon tasalukuun :''D Tais olla vähän kertyny yän aikana xD 

Näin alhaisessa painossa en olekkaa tän laihduttamisen aikana vielä ollutkaan :3 Että ihan hyvään suuntaan tässä ollaan menossa! 

Kyllä tua seitsemän päivän tyäputki vaan tuntuu selässä, aaarrgh! Onneks huomenna on yks vp, saa vähän relata. :D Kuitenki seki menee taas kotona siivotessa x) No, mut eipä tarvi kellon mukaan siivota sentäs :D 

Töistä lähtiessä oli kiva kävellä mopolle ku huomas tän...
 
Että kiitos vain laiskat ihmiset! >:( Onneks oli tyhjä ruutu vieres nii pääsi kiertää, miehän en ala toisten kärryjä siirtelee  >:D
Töistä kotio pihasuihkuun ja pikalaittautumaan ja sitte siskon kanssa kaupoille! Tuli ostettua jo valmiiksi oranssihiusväri odottamaan pinkin haalenemista. ;)  Ja uuden BB voiteenkin, tällä kertaa Maybellinen. Toivottavasti on parempi ku tua Garnierin. En oikeen siitä tykänny ku se oli nii pirun juoksevaa ja ei kyl mun mustia silmän alusia peittäny sitte yhtään :--D En tota nyt voinu alkaa testaa kaupassa ku oli meikkivoiteet ja kaikki naamas, pyhhyh. 

Tänään oon syäny näinkin hurjasti:
kahvia, vettä, monivitamiiniporeen, kaksi palaa suklaata, puolikkaan limpukka viipaleen, skyr uuniomena rahkaa ja tota kaalihärpäkettä. :) 
 
Oon tässä alkanu vähän enemmän nuita hiilareitakin syömään, ja paino silti tippuu mukavasti. Että jos tuloo heikkoja oloja, varsinkin töissä, sallin itteni syödä justiin palan leipää. Yleensä kyllä helpottanu oloa. :)
Ja toi Skyr rahka mitä tänään söin, oli ihan uutta makua mulle! Oli kyll hyväää ^^ Siellä oli seassa pieniä omenan palojakin! :) Missään muissa nuissa ei oo ollu mitää hedelmän paloja tai marjoja. 

Nyt sitte vois varmaan kahtella vähän lisää Futuramaa ja ja syödä loput kaalihärpäkkeestä :D 
Ja odottaa miestä kotia, mulla on sille pieni yllätys. (Ei mitään pervoa! >:D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti