sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ulkona kirjoitettu postaus ;P

Nyt alko viikon loma! Awesome ;) toivottavasti on hyvät kelit. Jos pääsisi talviturkista  eroon ;)

Mulla oli tossa pe pienet mässyt. Kokoonnuttiin likkojen kanssa Alavudella ja siel sit rillattii ja oli mässyäkin.. söin söin söin! Ja sit ketutti yks juttu niin eikun siwan kautta! Tarttu mukaan sipsiä, julia kekesejä, kaksi suklaapatukkaa ja pandan joku suklaa mix pussi... Pääsin kämpille niin mässyt sohvalle, telkku päälle ja herkkujen kimppuun. Mitään en syöny loppuun asti mutta kaikkia maistelin.. -.- mäku niin vahvana yritin olla. Samalla lupasin itelle näin kesän ajaksi ainakin yhden herkkupäivän viikossa. Pyhät ja juhlat on eriasia. Varmaan siis junnaan koko kesän tossa 70kg kohilla..
No onneks oon saanu taas liikunta innostusta takasi. Käyny tällä viikolla kolme kertaa juoksemassa. :) ja juoksun osuudet lenkistä senkun kasvaa! Edes jotain kehitystä..
Tänään töissä piti maistaa suullinen yhtä niin herkullisen näköistä donitsia.. oli yllättäen, liian makiaa. Siin olo joku mansikanmakuinen kuorrute päällä ja nonparelleja. Hyrr.

Ensviikolla äiteelläkin on lomaa ja vähän ehdotin sille että vois väsätä toscakakkua ;) sitä tuli lapsuudessa syötyä aika hyvin.

Aurinkoista loppu sunnuntaita kaikille! 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti