perjantai 31. toukokuuta 2013

Keskiviikko ja Torstaii.

Joo kirjoittelut taas jääny kun aina nii myöhään tullu kotio ettei oo jaksanu enää alkaa kirjoittelee. :D

Keskiviikko tais olla eka päivä jolloin nukuin normia myöhempään, puoli kahteentoista! 8D
Oli siin tiistaina vähä puhette murun kanssa että käydää Ähtärissä eläinpuistossa päivän aikana. Mutta tää mies ei meinannu millään nousta, nukku ainakin sinne yhteen asti ja sit menin kyl herättää jo että nyt sitten >:D Mut sitte sisko soitti että se pääsee kahdelta töistä nii jos tulisin hänen kanssaan käymään kaupassa. No, Teemu oli viel niin tokkurassa että lupauduin menee. Ja kyllä kannatti! >:D Siellä oli vihdoinkin yksi SistersPointin mekko kunnon alennuksessa. Alkuperäänen hinta oli sen 60€, nyt 10€. Ja mukaanhan se lähti. Ja M koko!! 


Mutta leikkaan varmaan ton niskalenkin pois, tai laitan sen ainakin piiloon. :) 
Keskiseltä kotio ja ampparilla Ähtäriin ^^, 
Jotkut eläimet oli tosi aktiivisia toiset taas tykkäs vaan maata. :D Karhut ainakin oli rennolla tuulella;

Sain sitten samalla nauraa itteni kipeeksi miehelle.. Eh, niitä kuvia en kuitenkaan tänne kehtaa laittaa <:D
Käytiin sitten ähtärin terassilla yksillä, kyllä maistu ku oli niin kuuma päivä ollu. :) ja mie jouduin maksumieheksi >:D  Oli kyllä paras terassi missä oon tähän mennessä käyny! Musa oli hyvää eikä liian hyvällä ja ja muutenkin oli tosi jees mesta. :P En oo sielläkään ennemmin käyny!


Sieltä sitte huristeltiin mun porukoille kahtoo yhtä pöytää joka ehkä otetaan tonne takapihalle. Ois vähän isompi ku tua meidän nykynen kippana. :D Mutta sitten, onko se jo liianki iso. Olis se kyl kätevä ku sais rillausvärkit siihen roikkuun ku siin oli koukkujakin.. 

Sieltä sitten kämpän kautta Alavudelle Teemun porukoilla käymään. :D kellokin oli jo vaikka mitä ja en ollu kerinny syömään ku skyr rahkan lopun ja yhden sidukan, meinas alkaa olee enrgiat aika lopussa. Heillä oli Teemun siskon lapsen jänö hoidossa, melkeen puras multa sormenpään irti >:D Mut on se vaan sulonen. ^^ Pitkäkarvanen oikeen. Ja hyttysiä oli taas! Alavudella iha saatanasti hyttysiä. Ei meillä täällä oo! ;) 

Noo, oli puhetta päivällä että käytäis yhdellä louhimolla. Vaikka kello oli jo yli kymmenen niin sanoin että no, käydään nyt ku kerta ollaan jo täällä. :D Että se on komia mesta. :) Yritin ottaa kuvaa, mutta en saanu mitää hyvää. ;(  Teemu sit siin vähän testas uutta uistintaa ja teki vihdankin. :D 

Kello oli jotai puoli kaksitoista ku pääsiin takas kotio. Taas jotenkin koko päivä menny vaan liikkeellä.  :D 
Mukavaa vaihtelua ku yleensä on vaan kotona neljän seinän sisällä. 

Eilinen torstai oli kans iha huippu päivä! Lähin aamusta kotiin pesemään lartsaa ja jätin miehen nukkumaan. 
Putsasin myös ilmanputsaria mutta ei siit paljoo mitää lähteny, pitäis ostaa jo uus. 
Siitä sitte lähin kauhees helteessä ajelee kohti Seinäjokea! Meinas tulla lämmin ku oli nahkatakki päällä. :D Reppu oli ainakin iha kuuma ku selkään tua aurinko möllötti suurimman osan ajasta.

Matkalla myös Lartsa sai kunnioitettavat kilometrit rikki:

Itsehän oon nuista kilsoista ajanu ehkä sen puolet..
Puolitoista tuntia kesti ajaa mopolla Seinäjoelle. Eikä yhtään poliisia tullu vastaan! Jej! :D 
Selkä kyllä kiitti tosta matkasta mutta minkäs teet. :D 

Saralle päästyäni olin kyl niin hikinen selästä ettei tosikaan. :DD siin vähän kaunistin itteeni nii lähettiin Sarpan kanssa käymään vähän kaupoilla. ;)  Uikkareita ettin lähinnä mutta eihän niitä löytyny. Mutta löyty kyl uus mekko (taas :--D), lätsä ja uus vyö! 
Mekko on Linkin ja siin on edessä koko matkan pituunen vetskari. Ja seki on M kokoinen! Siis mitä kettua, viel pari kiloa sitten ei olis tullu kuuloonkaan mahtua M kokoseen mekkoon x--D 
tämmönen :)
Jouduin jättää yhdet iiihanat niitti sortsit vielä hyllylle, maksoivat vähän liikaa :( ja niistäkin meni päälle koko 40!! Mitääääääää! Järkyttävää :DD
Lätsästä ei oo kuvaa näköjään, mut se on musta ja siin on niittejä.. ;) Ylläriylläri. :D Sanon sitä mun lesbolätsäksi xD Vähän meinaa kinnata ku mulla on niin jättipää että kaikki lakit on järjestyksessä liia pieniä, ehkä saan sen jotenkin venytettyä.. hmm. 

Halpa-hallista nappasin mukaan rannalle mansikoita ja kanasalaatin ja zero cokista tölkissä <3 Eka saran tykönä hakemaan tykötarpeet ja pösön nokka kohti Sahalampea! Ja huomattiin sitten että viltti jäi Saralle vaikka se sillä kyl oli kädessä xD Nooo, onneks ollaan nii hoikkia naisia että mahuttiin pyyhkeen päälle. ;) 

Vähän tais olla hauskaa :--D

Omnooooom <3
Vähän meinas olla eka pilvistä mutta kyllä ne pilvet sitte väisit ku vähän kiros ;) Enkä edes varmaan palanut! En tiiä sitten miten on selän laita.. :D Vähän olevinaan on ruskeemmat käsivarret ku alkuviikosta.. ;) Kiva mennä maanantaina takas töihin, kehkeh ;)

Seittemän maissa lähettiin pois ja huristelin Riiksin ja Ville työ. Riikkakin sopivasti valmistu justiin niin sai vähän kiikuttaa lahjaakin. ;) 
Oli kyl tosi mukavaa heitäkin nähdä piiitkästä aikaa! Hitto ku olis oma ajokortti nii näkis kavereitaki useammin... Puoli yhdeksän maissa lähin kohti Töysää.. Meinas tulla vähän vilu välillä, mut sit ku pysähty nii meinas läkähtyä. :D 

Tyhjään kämppään sain tulla, pöh. >:( Siin vähän söin ja menin nukkumaan kunnes tua yks tuloo takas kämpille ja soittaa ovikelloa.. Vähän manasin mutta en menny avaamaan. :--D 
Vissiin hänen jotkut ystävät oli muuttanu tonne meidän lähelle nii siellä oli ollu kylässä.. Taitaa miestä alkaa näkyy vielä vähemmän kotona :--D 

Tästä päivästä en vielä tiiä mitää, osaisko sitä vaan olla ihan kotona... :--D Vähän olis himottanu sinne kansallispuistoon mutta Teemua ei innosta.. 

No mutta kahtellaan! :--D Ja sori, pitkä postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti