maanantai 10. helmikuuta 2014

Voi jösses. Itsekuri, missä lienet?

ARGH! meni niin viikonloppu plörinäksi. Eka kituuttaa vähillä sapuskoilla, nii illalla sit iskee himot ja ku muuta ei ollu muka tarjolla ku herkkuja nii määhän niitä kans vedän. Koko viikonlopun vetäny karkkia ja sipsejä, joinaki päivinä enemmän, joinakin vähemmän. Onneksi sentään on tullu käveltyä aikas hyvin!

Ja puntarikaan ei ollu vihollinen viikonlopun jälkeen. :) 
71,5kg -> 70,3kg! 
1,2kg siis lähti!

Nuha alkaa olee takana päin, mitä nyt vielä yskin ja vähän niiskutan. :) 

Tänään tuli taas eksyttyä Seinäjoelle siskon kanssa. :D Paria mekko kokeilin mutta eiiiiih, joko näkyy liikaa läpi, tai sitten olin kuin makkarankuoressa. Mutta sainpas skyriä! Ja löysin jättikokosen purkin, 500grammaa! ;) Ja uutta makua, banaani! Taitaa mennä heti huomenna työruuaksi. 
Ja ostin mä vihdoinkin sen uuden ripsarin ja uutta väriä tukkaan, tosin taas semmosta suoraväriä vaan. :) Ja punasena pysytyään vieläkin. :) 
Issee tossa yks päivä sano että mikset kokeilisi mustaa tukkaa. No eihän mulla oo ku koko teini iän ollu joko musta tai punainen tukka.. :D Että todennäköisesti se on taas jossain vaiheessa musta. ;) 

Tänään tuli tili, joten kävinpä vähän apteekissakin. Ihanat 33€ sinne meni, mut onpahan taas astmalääkettä ja vihdoinkin niitä silmätippoja! On nii kuivat silmät, yh. 

Nii ja meinasin uuden höyrystimen tilata, mutta eihän puffissa ollu osia! Joten tilasin ecigwizardista nesteitä ja pari atoa. Onneks oli vähän pointseja kertyny nii sai vähän hinnasta pois, muuten ois ollu huimat 80€ hintaa! Nyt oli jotain 68€. Pitää aina niitä nesteitä tilata heti kunnolla ku nuissa kestää aina ku ne tuloo suomeen. 

Ja nytku pääsi kotiin, muistaa kummasti mitä kaikkea olis pitäny kaupasta ostaa! Mehu on loppu, yhyy! :l 

Aamupäivästä tuli fiilisteltyä Johanna Kurkelaa. :3 
Mä niin haluan tän biisin mun häihin, jos semmoset joskus tulee :--D

Näihin tunnelmiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti